Tuesday, November 14, 2017

Nurofen Migraine


Nurofen Migraine geeft snel verlichting bij migraine en stevige hoofdpijn. De werkzame stof ibuprofen remt de aanmaak van prostaglandines, stoffen die verantwoordelijk zijn voor de pijn


Dienst
Kosten opdracht *
Nurofen Migraine 400 mg 24 tabl.
€ 5,90
Product informatie

Wat is Nurofen Migraine?

Nurofen Migraine geeft snel verlichting bij migraine en stevige hoofdpijn. De werkzame stof ibuprofen remt de aanmaak van prostaglandines, stoffen die verantwoordelijk zijn voor de pijn. Hierdoor verminderen de hoofdpijnklachten. Wilt u snel van uw hoofdpijn af, dan kunt u Nurofen Migraine online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Hoofdpijn en migraine kunnen een grote invloed hebben op uw dagelijkse functioneren. Vooral van migraine kunt u knap beroerd zijn. De symptomen die samengaan met deze aandoening zijn:
  • Hevige, vaak bonzende hoofdpijn, meestal aan een zijde van het hoofd;
  • Overgevoeligheid voor licht en/of geluid;
  • Misselijkheid en overgeven;
  • Algeheel lamlendig en ziek gevoel.
Bij sommige mensen wordt een migraineaanval vooraf gegaan door storingen in het gezichtsveld, zoals het zien van sterretjes, golvende beelden of lichtflitsen. Dit wordt ook wel een aura genoemd.
Een migraineaanval komt vaak plotseling op en kan enkele uren tot enkele dagen aanhouden. Nurofen Migraine kan een hoofdpijn- of migraineaanval inkorten. Hierdoor bent u sneller weer op de been.

Hoe gebruikt en doseert u Nurofen Migraine?

De samenwerkende drogisten hebben Nurofen Migraine online beschikbaar in verpakkingen van 24 tabletten à 400 mg. Neem de tablet zonder te kauwen in met een ruime hoeveelheid vloeistof. De gebruikelijk dosering van Nurofen Migraine is als volgt:
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet, eventueel na vier tot zes uur gevolgd door nog een tablet. Neem niet meer dan 3 tabletten per etmaal in.
Heeft u snel last van uw maag, neem de tablet dan in met wat voedsel. Nurofen Migraine is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Nurofen Migraine wordt doorgaans goed verdragen. Incidenteel kunnen bijwerkingen optreden, waaronder:
  • Maagdarmklachten, zoals maagpijn, misselijkheid of brandend maagzuur;
  • Hoofdpijn;
  • Huiduitslag door overgevoeligheid.
Raadpleeg een arts als de bijwerkingen niet vanzelf verdwijnen of wanneer u langdurig of hevig last heeft van de klachten. In de bijsluiter vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Nurofen Migraine niet als u:
  • Overgevoelig bent voor ibuprofen of een van de gebruikte hulpstoffen (zie bijsluiter);
  • Een maagdarmzweer- of bloeding heeft (gehad);
  • Lijdt aan een ernstige hart-, lever- of nieraandoening;
  • Meer dan 6 maanden zwanger bent.
In de bijsluiter staat meer informatie over de contra-indicaties en andere waarschuwingen. Hierin leest u ook dat Nurofen Migraine een wisselwerking heeft met bepaalde andere medicijnen.

Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol

Gebruik deze pijnstiller niet, of uitsluitend op advies van een arts als u zwanger bent. Tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap mag u Nurofen Migraine niet gebruiken. Overleg met een arts als u dit geneesmiddel wil gebruiken als u borstvoeding geeft.

Er gelden voor dit geneesmiddel geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid en het gebruik van alcohol.

Dankzij pijnstillers kunnen mensen die lijden aan migraine wel de symptomen verminderen of bestrijden. Indien Nurofen onvoldoende werkt kunt u hier andere behandelingen bij migraine bekijken.

No comments:

Post a Comment

Coupe 1939